lørdag 29. mai 2010

Julegavealong 2010 - Mai

Denne måneden blir det et “hastearbeid”. Heklet lue til en kul kar – jepp - denne gang har jeg mottakeren klar:-)

Viking garn og heklekrok nr. 5.

DSCN0914

 Kålhodet måtte stille som modell og det siste gang det er et kålhode inne i denne lua får vi håpe:-)DSCN0917Nå skal jeg legge mitt eget hode i bløt for jeg har gått litt tom for ideer til julegaver.  God helg til dere alle!

Sidsel

torsdag 20. mai 2010

Tunika til jentan:-)

Det blir lite tid til blogging om dagen og dermed også dårlig med besøk fra meg. Det er mye som skjer og da må blogging nedprioriteres, men jeg skal ta meg en runde rundt omkring for å se hva som blir gjort i de tusen blogghjem sånn etterhvert.

Strikke og hekle har jeg hatt tid til. Nå har 1. og 2. prinsessene fått oversendt hver sin tunika. Mønsteret er hentet fra Dalegarn hefte nr. 225. Garnet er Lerke og det var utrolig deilig å strikke av. Garnet er en blanding av 52% merino ull og 48% bomull. Perfekt til barneklær fordi det er 100% kløfritt:-) Jeg har strikket i str. 4 og 6 år og akkurat nå  er det vel mere kjoler enn tunika, men det betyr bare at de kan brukes lengre.

Tunika

To herlige jenter som skaper liv og glede rundt seg.

bilde

Benytter anledningen til å ønske alle ei riktig flott Pinse. Hos meg ser det ut til at været viser seg fra go’sida – håper det gjør det hos deg også.

Sidsel