torsdag 22. oktober 2009

Høyt henger de…….

Men sure er de ikke – ikke ennå:-) Sokkeproduksjonen har vært bra i høst og alle er tenkt som julegaver.

selbu

I uka som gikk tilbrakte jeg noen dager på Haraldvangen i forbindelse med jobb. Vi hadde fått beskjed om å ta med varme klær og da jeg skulle pakken ned sokker så viste det seg at jeg ikke hadde et eneste par hjemmestrikkede sokker selv……. Det skal jeg prøve å få orden på sånn etter hvert.

Haraldvangen ligger i Hurdal og er et kjempeflott sted. Mange flinke instruktører veiledet og vi fikk prøvd oss på paintball, pil og bue, sykling og til slutt rapellering ned en 40m fjellskrent. Hjernen min gikk over på autopilot da tauet ble festet og jeg kom meg ned i live. Jeg er fremdeles øm i armene etter å ha holdt krampaktig i tauet;-) Ned kom jeg som sagt og da fortsatte det over ei elv i taubane. Jeg var like redd for den, men det var kjempemorsomt. Det er ikke meg som henger i denne fjellveggen – her er jeg fotograf og står trygt på bakken – ferdig rapellert;-), men jeg var på samme sted rett før.

Mona

Om kvelden var det middag i lavvo med god mat, god drikke og trivelig musikk. Kort sagt noen opplevelsesrike dager.

Hurdal

Gamle damer skal jo ikke holde på slik – de skal sitte i godstolen med håndarbeidet sitt…… nei, det er vel den andre ytterligheten.  Noe midt i mellom passer neg.


Ønsker dere alle ei flott helg – det skal i allefall jeg ha med beina godt plantet i bakken:-)

Sidsel

søndag 11. oktober 2009

Grå søndag

I dag har det vært en skikkelig gråværesdag. Egentlig en dag til å kose seg inne i, men jeg blir litt rastløs og giddalaus;-)

Forrige søndag hadde jeg vakt ved Flysamlingen. Vi var to som skulle betjene kafeen der og det ble en hyggelig søndag. Jeg fikk stå i kassen og for de som vet hva jeg jobber med så skjønner de sikkert at jeg hadde det som plommen i egget;-)
Sånn ellers i uka så har det vært innebandytrening med jentene –  fargerike jenter i munter kamp. Disse jentene er like fargerike som teppet jeg har heklet.

Dette en gave til mitt kommende barnebarn som snart skal se dagens lys. Jeg vet ikke om det blir gutt eller jente så jeg har ikke heklet ferdig kanten rundt – den blir knallrosa hvis det blir jente og knallblå hvis det blir gutt.  Det er kanskje litt “sirkus”, men med tre barn i alderen 0 – 4 år i huset så tror jeg det blir litt sirkus i hjemmet der! Vi venter spent og gleder oss allerede til å bli kjent med det nye mennesket.

Teppet er heklet i Gjesdal  Baby Merino, heklenål nr. 3. Det er nesten så jeg synes det ble penere på vrangen så her er det fritt fram.  Størrelse 80 x 80.

Tar med en liten morsom sak– det hender det blir noen skriveleifer og det kjennes godt å ikke være alene:

clip_image001Så her er det bare å fårsynesej

Ønsker alle ei flott uke!


Sidsel