søndag 27. september 2009

Høstens flotte farger

Det er ingen tvil om at høsten er kommet og her hos meg har vi hatt et fantastisk flott høstvær med temperaturer opp i 20 grader. Det er sikkert værgudene som skal gjøre godt igjen etter den dårlige sommeren;-)
I uka som gikk var jeg på strikkekafe på Herredshuset og denne gangen var det foredrag og mannekengoppvisning av Du Store Alpakka. Spennende å høre hva de har fått til i Peru og garnet er bare helt utrolig mykt og flott.

Tidligere har jeg vært hos Mauds garn. Hvor ble det av Triplex og Perlekrepp? Det hører iallefall ikke til i sortementet hos Mauds Garn. Det var veldig mye fint, og ikke minst annerledes garn der enn det garnbutikkene her hos meg kan tilby så det ble handlet  endel for å si det sånn - så gjenstår det å se hva det blir av det til slutt.

Jeg er på sokker for tida og disse er strikket i Austermann Step 6-tråds. Dette garnet er innsatt med Aloe Vera og Jojoba oljer noe som gjorde det utrolig deilig å strikke med. Disse går i julegavekurven  - fra oss blir det sokker til alle i år - så der røyk den spenningen:-) Var forresten på Plantasjen i dag og de holdt på å sette fram julenisser og julekuler – toillat si no æ.

Ønsker dere alle ei flott høstuke og husk at gårsdagens krise er morgendagens spøk.

Sidsel

torsdag 17. september 2009

Katta vår er gatas skrekk…….

Nei, det er den nok ikke, men livaktig å flott å se som få.
Jeg er et utpreget kattemenneske og skulle så gjerne ha hatt katt igjen, men det får vente til livet har roet seg;-)

For mange år siden hadde vi en katt som het Trille. Hun var en snakkende katt og vi to hadde lange samtaler og begge var såre fornøyd:-) Trille kom fra FOD og FOD tok sin oppgave alvorlig. De kom på hjembesøk 1 gang pr. år de første åra og så lenge Trille levde fikk hun julekort. Det kaller jeg for å engasjere seg og jeg ønsker å gi en rose til alle som vier sin fritid til dyr som vi mennesker svikter på den ene eller andre måten.
Den katta som ligger her fikk vi som gave og den skulle egentlig ligge pent utenfor hyttedøra, men den har et eller annet i uttrykket som fanger meg så den ble med hjem. Her ligger den og hilser velkommen og jeg kvekker litt til hver gang jeg kommer hjem.

Sokkene er strikket i Senja garn og det var et godt garn å strikke av. Jeg tror kanskje dette garnet er mere slitesterk enn Sisu som jeg normalt strikker sokker i.

DSCN0458

Her hos meg har vi et utrolig flott høstvær. Det er kjølig – ja helt ned i +2 når jeg drar på jobb, men i løpet av dagen blir det nærmere 20 og med strålende sol.
Ønsker dere ei flott helg:-)

tirsdag 8. september 2009

Hodeløse modeller:-)

Her i Blogglandia er det mange hodeløse modeller å se og det er sikkert lurt. Denne modellen er hodeløs i dobbel forstand.  Toppen strikket jeg i sommer og hadde 10 cm igjen av garnet da jeg var ferdig. Som den ryddedama jeg er festet jeg alle trådene og kastet / ryddet bort det som var unødig. Det medfører at jeg ikke husker hvilken garn jeg strikket med, men jeg husker det var godt å strikke av og at det er bomullsgarn:-)
For en dame i sin beste overgangsalder er denne for tykk som sommertopp, men når vinteren setter inn og det blir mange minusgrader, ja da er den perfekt som vest over en kortarmet bluse.

DSCN0478

Her prøver jeg å danse for fotografen og det er forsåvidt like greit at det ikke var et video-opptak;-)

Det vil ikke bli så mye blogging fra meg framover fordi hverdagens gjøremål er mange. Imidlertid skal jeg prøve å komme på besøk hos dere, men er redd det blir bare i rykk og napp det også. Dere får bære over med meg så skal jeg komme sterkere tilbake.